Lan taldeak

Lan metodologia erabaki zen heinean, lan taldeak ere sortu dira. Etxalde bakoitzaren ekoizpen nagusiaren arabera lan egiteak, gaiak gehiago zehaztea eta lan xede berdina lurralde ezberdinetako berezitasunekin aztertzeak aberatsagoa egiten du lana.

Modu honetan, Euskal Herriko baserritarrak elkar ezagutzea eta harremanak sortzea ahalbidetzen da.

Hauek dira martxan jarri diren LAN TALDEAK:

1.Belarjale haragi ekoizleak
2.Ardi esne ekoizleak
3.Behi esne ekoizleak
4.Baratzezainak
5.Frutazainak
6.Zituak eta landaketa estentsiboak
7.Oilo, oilasko eta beste hegaztiak
8.Txerriak
9.Erlezainak
10. Senda belarrak eta aromatikoak
11.Baserria osotasunean
Azkeneko taldeak, baserria bere osotasunen aztertu eta definituko du. Talde honetan, herritarrei irekirik dago, non baserri munduarekin sentsibilizaturik, elikagai ekologikoak kontsumitzen dituzten.
DSC02533  IMGP2095
Lan talde bakoitzak bere zuhaitza definituko du!!
11 azaroa  IMGP2452
Advertisements

One comment

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Aldatu )

Connecting to %s